Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@03:42:44 GMT

امسال تابستان سخت برای کودکان

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۵۴۳۸۴

امسال تابستان سخت برای کودکان

 به گزارش سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛  مدیر شبکه کودک در نشست خبری تبیین طرح جامع تابستانی شبکه کودک گفت: شبکه کودک سیما یک شبکه تربیت محور است که منظومه‌ای تربیتی، پشتیبان برنامه سازی در آن سیماست.

سرشار فهرست برنامه شبکه‌های پویا و نهال را که در قالب جشنواره تابستانی شبکه کودک میهمان خانه‌ها هستند، اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیر شبکه کودک رویکرد برنامه ریزی تابستانی شبکه کودک را رویکردی سرگرم‌کننده و  آموزنده خواند و گفت: برنامه‌هایی جذاب و سرگرم کننده با محتوایی غنی و آموزنده برای تابستان انتخاب شده است. وی مهارت آموزی، ترویج کتابخوانی، تشویق کودکان به ورزش و آموزش سبک زندگی اسلامی ایرانی را مهم ترین محورهای محتوایی برنامه‌های تابستانی شبکه کودک برشمرد و گفت: برنامه‌های تابستانی شبکه کودک در قالب یک جشنواره تابستانی ۷۱ روزه برگزار می‌شود.

این جشنواره تابستانی پر هیجان از ابتدای تیر آغاز شده و تا نهم شهریور ادامه دارد. وی افزود: در این جشنواره ۲۸ عنوان برنامه جدید در کانال‌های پویا و نهال پخش و  به طور میانگین هر سه روز یک عنوان برنامه جدید تقدیم بچه‌ها خواهد شد.

مدیر شبکه کودک با بیان اینکه درجشنواره تابستانی شبکه کودک، ساعات پخش برنامه‌ها دو ساعت افزایش خواهد یافت گفت: بر اساس نظرسنجی‌ها الگوی تماشای تلویزیون توسط کودکان در فصل تابستان با دیگر فصل‌های سال متفاوت است و بر همین مبنا، کانال نهال از ساعت ۱۴ تا ۲۴ برنامه کودکان پخش می‌کند. کانال پویا نیز به روال پیشین از ساعت ۸ تا ۱۴ برنامه‌های ویژه خردسالان زیر شش سال را پخش می‌کند.

سرشار با معرفی برنامه‌های تابستانی شبکه پویا و نهال گفت: کانال پویا با هفت عنوان برنامه ایرانی جدید به پیشواز تابستان رفته است که فصلهای دو و سه پویانمایی موفق «ببعی» یکی از آن‌هاست. همچنین شبها، در برنامه «شب به خیر بچه‌ها» خانم مریم وطن پور، یک قصه جدید را همراه با چند عروسک اجرا می‌کند تا مروج قصه گویی و کتاب خوانی برای خردسالان باشد.

 فصل سوم مستند پرطرفدار «خدا چه آفریده» نیز تولید شده که بچه‌های زیر شش سال را از دیدگاهی توحیدی، با پدیده‌های جهان و شگفتی‌های خلقت آشنا می‌کند.

پویا نمایی‌های خارجی جدید«ماشین کوکی‌ها»، «صندوقچه بازی»، «موفی»، «پنگوئن کوچولویی به نام پورورو»، «ماجراهای جنگل» و «اتوبوس‌های کوچولو» نیز از کانال پویا برای خردسالان پخش خواهند شد. مدیرشبکه کودک سیما از تدارک برنامه‌ای ترکیبی استودیویی نیز برای خردسالان خبر داد که جزئیات آن جداگانه اعلام می‌شود.

بنا به گفته سرشار کانال نهال نیز با فصل جدید برنامه بسیار محبوب «مل مل» میزبان اوقات فراغت تابستانی کودکان شش تا ۱۲ سال است.

برنامه جدید«پف فیلم» هم یک جشنواره دیدنی از فیلم‌های سینمایی پویانمایی را تدارک دیده که هر روز یک فیلم برای کودکان پخش می‌کند.

مرکز پویانمایی صبا هم فصل جدید دو مجموعه پویانمایی ایرانی به نامهای «مهارتهای زندگی» و «خانه ما» را تولید کرده که قرار است از کانال نهال پخش شود.

مدیر شبکه کودک با بیان اینکه در سال ۹۸ شبکه کودک به قالب مستند توجه بیشتری دارد گفت: فصل دوم مستند گردشگری «دورت بگردم ایران» که به‌زودی برای پخش آماده

می‌شود روایتگر سفر جذاب دو خانواده جدید با ۵ کودکشان به غرب کشور خواهد بود. مستند خارجی «کتاب وحش» نیز برای اولین بار از کانال نهال پخش می‌شود.

۱۱ عنوان پویانمایی خارجی نیز بنا به گفته سرشار از شبکه کودک روی آنتن می‌رود که شامل: «خرس‌های محافظ جنگل»، «ریون ناقلای کوچولو»، «رکاب زنان»، «تعمیرکاران»، «پنگوئن ببری»، «پیمان دوستی»، «موش خبرنگار»، «نگهبانان شیردل»، «نیکو و شمشیر نورانی»، «پاندای کنگفوکار » و «کنام اژدها» می‌شوند.

محمد سرشار در پایان با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های خانواده‌ها آشنایی با آثار هنری و محصولات فرهنگی متناسب با سن فرزندانشان است گفت: شبکه کودک برای این مهم نیز برنامه‌ریزی کرده تا ضمن حمایت از تولیدکنندگان ایرانی محصولات آنها را کارشناسی و کالاهای برتر فرهنگی مناسب خردسالان یا کودکان را به خانواده‌ها معرفی کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نهال تابستان پویا شبکه کودک ترویج کتابخوانی محمد سرشار برنامه های کودک تشویق کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۴۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟

کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان؛ پاسخ به ۴۰ پرسش کودکان و نوجوانان درباره خدا» یکی از آن راه‌های آسانی است که می‌توان به کمک آن کودکان را قانع کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی تسنیم، طرح پرسش‌‏ها و دغدغه‏‌های فکری نوجوانان و پاسخ مناسب به آنها از ملزومات  تبلیغی است. در کتاب "خداشناسی قرآنی کودکان" به قلم غلامرضا حیدری ابهری ضمن ارائه مباحثی در نحوه پاسخگویی به سؤالات مذهبی کودکان، 40 پرسش درمورد حقیقت، صفات و کارهای خداوند و شناخت جایگاه مقام و مرتبه خدا در ذهن کودکان ذکر شده و به اختصار با استفاده از آیات و روایات به آنها پاسخ داده شده است. مطالب به صورت روان و متناسب با درک و دریافت و زبان کودکان ارائه شده است. فرزانه زینلی نویسنده و فعال فرهنگی یادداشتی بر این کتاب نوشته و برای انتشار در اختیار خبرگزاری تسنیم قرار داده است که در ادامه می‌خوانید:

خدا چه شکلیه؟ خدا بچه داره؟ مامانش خدارو دعوا نمی‌کنه که همیشه بیداره؟! اصلاً خدا کیه؟!

این جور سؤالات را همه ما یا شنیده‌ایم یا مدتی در کودکی، ذهنمان را مشغول کرده‌اند. فکرکردن به خدا و بودنش در همه لحظات، برای ذهن کودک ما سخت است؛ کودکی که هنوز دنیا را درست نشناخته، تازه دارد مقدمات زیستن در آن را یاد می‌گیرد و قواعدش را می‌شناسد، با تناقض‌هایی روبرو می‌شود. همه پرسش‌های عجیب و غریب و فلسفی بچه‌ها از همین اختلاف‌های به ظاهر ساده برایشان شروع می‌شود و پاسخ این سؤالات برای ما سخت است؛ چون ذهنمان خیلی وقت است که به پذیرفتن عادت کرده و انگار هیچ چیز عجیبی نمی‌تواند هوشیارش کند.

دفترچه «خاطرات شیطان» دست بچه‌ها افتاد

در بین همه مسائلی که برای بچه‌ها سؤال ایجاد می‌کند، ماهیت خداوند از همه پیچیده‌تر است. این موضوع حتی برای بزرگترها هم گاهی جای ابهام دارد چه برسد به کودکی که تازه می‌خواهد معنای «لا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَ لا نَوْمٌ» را درک کند و بفهمد چطور در دنیایی که خودش می‌خوابد، مادرش می‌خوابد، حتی پرنده‌ها و گنجشک‌ها هم می‌خوابند، موجودی وجود دارد که نمی‌خواد و به خواب احتیاجی هم ندارد؟ یا کودکی که از لحظات غفلت مادرش برای خرابکاری‌ها استفاده می‌کند و باور دارد کسی او را نمی‌بیند، چطوری باید درک کند خدا در همه لحظات او حضور دارد و در عین حال، در تمام لحظات مادرش هم حضور دارد؟ بخشی از این پرسش‌ها به سبب شکل نگرفتن تفکر انتزاعی کودک ایجاد می‌شود و ممکن است با گذر از این دوره و ورود به دوره دوم نوجوانی، حل بشود، اما پاسخ همین سؤالات می‌تواند جهان‌بینی کودک را در موضوع خداشناسی شکل بدهد.

پاسخ به بنیادی‌ترین پرسش‌ها درباره خدا

این دست پرسش‌ها برای والدین نگران کننده است؛ از طرفی اینکه نمی‌توانند کودکانشان را قانع کنند و در چشم فرزندشان از مقام «همه چیزدانی» تنزل پیدا می‌کنند، و از طرف دیگر اینکه بالاخره چه پاسخی باید به بچه داد، اضطراب شدید به آنها وارد می‌کند. یک راه‌حل این است که از سرخط شروع کنید؛ یعنی ابتدا خودتان مسئله را حل کنید و بعد، متناسب با فهم و درک کودک، آن را برایش شرح بدهید. اما همیشه راه‌حل آسان‌تری هم هست!

کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان؛ پاسخ به 40 پرسش کودکان و نوجوانان درباره خدا» یکی از آن راه‌های آسانی است که می‌توان به کمک آن کودکان را قانع کرد. نویسنده در این کتاب، به بنیادی‌ترین پرسش‌هایی که بین کودکان و نوجوانان مشترک است، پرداخته و به زبان ساده و با تمثیل‌هایی از زندگی روزمره، آن را برای کودکان قابل درک کرده است. در ابتدای کتاب هم بخشی را برای والدین نوشته و در آن، به لزوم «شنیدن» و چگونگی همدلی با کودکان در پرسش‌هایشان پرداخته است. غلامرضا حیدری ابهری، نویسنده کتاب، در مقدمه می‌گوید: «مطالب این کتاب با مطالب کتاب‌های اعتقادی مرسوم، کاملاً متفاوت است؛ زیرا خداشناسی کودک و نوجوان و پرسش‌های او، با خداشناسی بزرگسال و نیازهای فکری این گروه بسیار تفاوت دارد.» نویسنده در بخش‌های مختلف این کتاب سعی کرده است با نهایت آرامش، پاسخی قانع کننده برای کودکان آماده کند و حتی می‌گوید که این پاسخ‌ها را ابتدا در اختیار فرزند خودش قرار داده و نظر او را به عنوان یک مخاطب هم سن و سال، پرسیده تا در نهایت، کتاب مناسب حال و هوای کودک و نوجوان باشد.

این کتاب را انتشارات بین‌المللی جمال در 140 صفحه منتشر کرده و در کتابنامه رشد آموزش و پرورش نیز معرفی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • اینتر برای خرید‌های تابستانی ۱۰۰ میلیون یورو خرج میکند
  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد
  • برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان
  • یک پیش بینی ترسناک از هوای تابستان امسال!